Informatie gegevensbescherming

Copyright: de teksten en beelden zijn door eigendomsrecht beschermd; gebruik uitsluitend na schriftelijke toestemming van HDM GmbH.
Garantie: Ofschoon HDM regelmatig de juistheid, compleetheid en actueel zijn van deze website controleert, kan HDM hiervoor niet instaan.
Let op! In het kader van deze internet aanwezigheid wordt via links verwezen naar vreemde websites.  Deze links dienen ter infomatie van de bezoeker en geven niet de mening van HDM weer.  HDM aanvaard geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze vreemde sites, hiervoor is de exploitant van de site aansprakelijk.  Voor het instellen van de links stelt HDM de rechtmatigheid en inhoud van de vreemde site vast. Zijn er nadien veranderingen doorgevoerd die tot onwettigheid van de vreemde inhoud geleid heeft, dan distantieert HDM zich hier nadrukkelijk van.  Voor het melden van dit soort veranderingen aan info(at)hdm.info Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. is HDM uw dankbaar.

Het maken van links naar websites van HDM is toegestaan in zoverre deze website als vreemde website zichtbaar blijft en de inhoud niet eigen gemaakt wordt.

Einfach - flexibel - mein Multimedia